Stalbandages Winderen ThermoClear

€ 55,00
Inclusief belasting Livraison en moyenne: 3 à 5 Jours ouvrable en Belgique
Couleur
Aantal
Laatste items in voorraad

favorite_border
Add to wishlist
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

De Thermo Clear thermo-actieve stalbandages zijn gemaakt van technisch geavanceerde materialen, met een dampdoorlatend membraan aan de buitenzijde dat ervoor zorgt dat er geen zagemeel aan de buitenkant blijft plakken. Het gebruikte materiaal houdt het been niet alleen effectief warm na het bandageren, maar ze zijn ook over het hele oppervlak ademend en voeren het vocht af, waardoor oververhitting van de pezen door de stalbandages wordt voorkomen.

Het oppervlak van de bandages is speciaal ontworpen om het kleven van houtkrullen en stro te voorkomen. Hierdoor zijn ze zeer praktisch, vooral voor degenen die hun paarden dagelijks bandageren.

Perfect voor op stal

De bandages zijn gemaakt van niet-elastisch materiaal, waardoor ze ook geschikt zijn om ze ‘s nachts aan te laten. Als de bandages goed zijn aangebracht, glijden ze niet weg of rollen niet op, ze blijven de hele nacht keurig en netjes op de paardenbenen.


Daarnaast gebruiken we op het gebied van kwaliteit en veiligheid een klittenbandsluiting volgens militaire kwaliteitsnormen die ook bij het nat of vuil worden van de bandages blijft kleven.

Specifieke referenties

ean13
1000000000061