Bit D-trens winderen Flexi stang

€ 129,15
Inclusief belasting
Grootte
Modelle
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

favorite_border
Add to wishlist
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

GEL BITS SYSTEM

 

De bitten van Winderen Gel Bits System zijn gemaakt uit een duurzame synthetische gel die voor het paard zeer aangenaam is en dus goed verdragen wordt. Een bijkomend voordeel is dat de bitten extreem sterk zjin, zodat ze nauwelijks kunnen beschadigen door het kauwen van het paard.

Systeem met verwisselbare zijstukken


Winderen Gel Bits System is een innovatieve oplossing voor ruiters, die bij de dagelijkse training meer dan één bit gebruiken. Elk gel-mondstuk kan met verschillende soorten zijstukken worden gecombineerd om zo het voor uw paard juiste bit samen te stellen. De werkwijze voor het verwisselen van de zijstukken is heel eenvoudig en duurt slechts enkele ogenblikken.

Veilig voor het paard

De synthetische gel die gebruikt wordt in de mondstukken van Winderen is volledig getest en werd integraal veilig bevonden voor paarden. De gel beschikt over het FDA-certificaat dat wereldwijd als bewijs voor hoge standaarden, kwaliteit en veiligheid erkend is. In mensentaal wil dat dus zeggen dat uw paard veilig en zonder bijwerkingen op het gebit van Winderen kan kauwen.


Related articles on blog

No related articles on blog